25.04.2018   HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ

İlçemiz Halk Eğitim Müdürü Süleyman Ölmez ve Öğretmen Çetin Mercan odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Seyhanın yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmesi nedeniyle makamında ziyaret ederek Tebrik ettiler. Yapılan ziyarette Halk Eğitim Kursiyerlerinin yaptıkları eserlerin Kurşunlu Han da sergilenmesi için talepte bulundular. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Seyhan İlçe menfaatine ve Ülke Menfaatine yapılacak her türlü girişimi desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini ayrıca  Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odasının  Kültür ve Sanat Faaliyetlerini desteklemekten onur duyacağını belirtti.