27.11.2017   İZMİR VAKIFLAR MÜDÜRÜ FETHİ KOÇ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

İzmir Vakıflar Müdürü Fethi koç Odamızı ziyaret ederek Tarihi Kurşunluhan ile ilgili yapılan restore çalışmaları hakkında yerinde incelemeye geldiğini belirtti. Fethi Koç Kurşunluhan ile ilgili yapılan restorasyon çalışmalarında eksikliklerin olduğunu tarafımıza bildiren Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odasının talepleri üzerine yerinde incelemek adına geldiklerini Kiralama Hakkı elinde bulunan Odanın belirttiği eksikliklerin doğru olduğunu bununla ilgili olarak daha önce ihaleyi alan firma ile yeniden görüşeceklerini o firmanın talebi karşılamaması durumunda yeniden ihale açacaklarını bununda belli bir süreci kapsadığını belirtti.