02.04.2018   TÜM ÜYELERİMİZE İÇTENLİKLE TEŞEKKÜR EDERİZ

TÜM ÜYELERİMİZE İÇTENLİKLE TEŞEKKÜR EDERİZ

1 Nisan Pazar Günü Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri önümüzdeki 4 yıl için Ticari hayatlarına ve Alaşehir Ekonomisine katkı sağlayacağına inandığı Adaya oy vermek için sandık başına gittiler. Yargı gözetiminde yapılan seçimlerde Meclis ve Meslek Komiteleri Asil üyeleri belirlendi.

Oda Hizmet binasında gerçekleştirilen seçimlerde Tarihi Kurşunluhan da  üyelere Yöresel yemeğimiz olan Kapama, Yaprak Sarma ve Üzüm Hoşafı ikram edildi.

Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Kurul Delegeleri  ve Disiplin Kurulu üyelerinin seçimi ise 07 Nisan Cumartesi günü yine Yargı gözetiminde Oda hizmet binasında gerçekleştirilecek.