07.06.2018   ÜYELERİMİZLE İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİK

ÜYELERİMİZLE İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİK

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası. Alaşehirli üyelerine Turkuaz Sosyal Tesisleri'nde iftar yemeği verdi. Yemeğe çok sayıda üyenin yanı sıra davetliler de katıldı. Başkan Seyhan ve yöneticiler davetlileri kapıda karşıladı. Dualarla yapılan iftarın ardından üye ve davetlilere hitap eden Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, konuşmasında Ramazan ayının manevi ikliminden bahsederek davetlilerin ve üyelerin Ramazan aylarını ve yaklaşan bayramlarını kutladı.

"FAKÜLTE BİNASININ FİNANSMANINI ÜSTLENİRİZ"

Göreve başladıkları günden bu yana tescil makamı olan Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odasını icra makamına dönüştürmek için önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Mustafa Seyhan, bu bağlamda yapılan çalışmalar hakkında üyeleri bilgilendirdi. Bugüne kadar oda olarak eğitim ve öğretime destek vermeye büyük gayret gösterdiklerini ifade eden Seyhan "Alaşehir'de 4 yıllık bir fakülte açılması için bir dizi çalışma başlattık. Kurum ve kuruluşların nezdinde yürüttüğümüz çalışmaların amacına ulaşması için başta Kaymakamınızdan. Alaşehirlilerden ve bölge milletvekillerimizden destek bekliyoruz. Oda olarak biz 4 yıllık fakültenin Alaşehir'e açılması durumunda bina ihtiyacının tamamının finansmanını üstlenmeye hazırız."şeklinde konuştu.

Seyhan konuşmasının son bölümünde oda bünyesinde üyelere ve Alaşehirlilere çeşitli alanlarda 21 hizmetin verildiğini belirterek davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür' etti. İftar programı esnasında üye ve davetlilere Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) faaliyetlerini anlatan barka vizyon sunumu yapıldı.